perjantaina, elokuuta 12, 2005

Kiitos kutsusta Tähtitaajamiin

Keskustelimme tänään Ässätornissa Tähtitaajamat blogin ja kuvagallerian sovellusmahdollisuuksista, käyttömuodoista, osallistuijista ja testaamisesta ennen kuin sosiaalista vuorovaikutusta laajennetaan.

Ensimmäisessä vaiheessa kutsumme mukaan 15-30 keskustelijaa ja osallistujien määrää laajennetaan asteittain. Alussa olisi kiva kuulla kommentteja keskustelijoille tutuimmista taajamista. Mitä mieltä olette nykytilanteesta ja mitä voisi parantaa?

Päiväkirjamuotoista blogia käytämme havaintojen ja kokemusten kommentointiin. Ollin tehtävänä on lisäksi miettiä, miten eri teemojen käsittelyä voidaan systematisoida esimerkiksi FOORUMIN avulla.

Kouvolasta matkamme jatkui Myllykosken, Inkeroisten, Anjalan ja Raussilan kautta Viirilän puutarhaviljlemälle, josta nostimme upeita perunoita, hienoja sipuleita, tilliä, persiljaa ja papuja. Ja tietenkin Irjalle kukkia. Tästä löydät linkit kuvagallerioihin:

Kutsuisitko Olli Irjan ja Samulin lisäksi myös muut ässätalon viidennessä kerroksessa esitetyt henkilöt mukaan keskusteluun. Tässä vaiheessa meitä lieneen kymmenisen keskustelijaa. Tulemme julkaisemaan arkkitehtitoimiston teettämän kyselyn ja vision taajamista lähiaikoina pdf-muodossa ja pilkomme pdf:n pienempiin ossin, jottta sen kommentointi olisi helpompaa bligissa.


Päätin aloittaa oman myyttisen matkani TÄHTITAAJAMIIN jäätelökioskilta. Olemme tänä kesänä saaneet nauttia oikeasta intiaanikesästä, kuvausmatkoilla olimme niin kiireisiä, että lounas korvattiin useita kertoja jäätelötötteröllä.
Lähetä kommentti