maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Puusta Puhutaan Pahaa

Siitä puhe mistä puute, sanotaan. Puusta puhutaan kuitenkin sangen vähän ja nykyään useimmiten negatiiviseen sävyyn. Tavoittelemme kirjoituksillamme terävämpään otteeseen puurakentamisen positiivisista puolista.

Puutullit, StoraEnson rankaa saneerausohjelma, sahojen lomautukset, konkurssit, rakentamisen suhdanteiden heikkeneminen ovat leimanneet viime aikaista puukeskustelua. Negatiivisten yläkäsitteiden rinnalle tarvitaan myös muuta asiaa: ei puuta heinää.

Teemme tikusta asian. Kirjoitamme aiheesta, valaisemme puun käyttöä muualla maailmassa.

Ekorakentaminen voi olla sisällöltään kattavin ja monipuolisin. Toivottavasti teksti ja kielellisesti hyvää, ja eri juttutyypit on kirjoitettu eri tyyliin. Käytämme kuvia, videoita, grafiikkaa ja äänikertomuksia.

Toivoisimme eko- ja puurakentamisen mielipiteitä lukijoiltamme. Mielipiteiden esille tuominen ja keskustelun ylläpitäminen on tärkein tavoite. Pystymmekö nostattamaan keskustelua?

Haluamme olla ajankohtaisia. Otamme kantaa puun käytön puolesta. Emme kuitenkaan mene kohtuuttomuuksiin. Jokaista huonetta ei tarvitse paneloida.
  1. Selkeä ja tyylikäs
  2. Graafiset elementit
  3. Piristäviä kuvia
  4. Blogin kuvitus on kirjoittajien toteuttamaa
  5. Kuville annamme jatkossa enemmän tilaa
  6. Neuvottelemme kuvapankkien kanssa kuva-aineiston käytöstä
Tämä on vasta alkua. Asetamme tavoitteita. Kanavauudistus etenee vaihe vaiheelta kohti selkeämpiä sisältökokonaisuuksia.Lähetä kommentti