torstaina, huhtikuuta 03, 2008

Pellavaeristeinen hirsi

Poikkesin tänään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä "OmaKoti, Mökki, OmaPiha" messuilla. Lapin Pellavahirsi Oy osastolla tapasin tj. Jorma Kärkkäisen, puhelin 040 - 503 9690 ja sähköposti [allianssi at gmail.com]. Juttelimme tovin "pellavaeristeisestä hirrestä" ja tämän rakentamistavan voi "leventää passiivitaloksi".

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 3. - 6.4.2008 kaikkiaan viisi toisiaan täydentävää messutapahtumaa:
  1. OmaKoti -messut perehtyy kodin rakentamiseen ja remontointiin
  2. OmaMökki on erikoistunut vapaa-ajan asumiseen
  3. OmaPiha paneutuu vehreään ja viihtyisään pihapiiriin
  4. Asuntomarkkinat-tapahtuma tarjoaa rahanarvoista tietoa asunnon ostajalle, myyjälle, vuokralaiselle ja vuokraajalle
  5. Uusilta Sisusta! -messuilta saa ideoita ja uutuustuotteita kondinsisustukseen
Mutta palataan Pellavahirteen!

Yritys toimii Kemijärvellä osoitteessa Lapin Pellavahirsi Oy Vapaudenkatu 10 - 12 C, 98100 Kemijärvi. Esitteessään Pellavahirsi ehdottaa: "Suunnittele ja toteuttaa juuri sellaisen loma-asunnon tai omakotitalon, jollaista olet aina haaveillut."

Pellavahirsi on hengittävä, ekologinen hirsirakenne, paksut hirsipinnat molemmin puolin, sisällä pellava eristeenä. Ratkaisu takaa "todella lämpimän ja tiiviin rakenteen". Pellavahirsi valmistetaan puusepäntyönä Lapin tiukkasyisestä männystä ja kotimaisesta pellavasta. Pellavahirsi ei laskeudu, vääntyile, eikä siinä ole vuotokohtia.

Pellavahirsikehikko toimitetaan aina pystytettynä, sateelta suojaan. Pellavahirrellä on hyödyllisyysmalli No: 7378 (monien etujen hirsi). Tämä uusi hirsirakentaminen tarjoaa "matalaenergiaa vakiona, U-arvo 0,16".

Rakentaminen jatkuu vilkkaana Lapin matkailukohteissa. Keskustelimme myös Pellavahirren referensseistä, mutta ehkä näistä sitten myöhemmin. Lisätietoja löytyy yrityksen nettisivuilta: www.pellavahirsi.fi

Emme ehtineet keskustella Anaika Groupista ja Kemijärven massaliikkeestä.
Lähetä kommentti