maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Meksikosta Suomeen Sisustustuotteita

Selvitämme, mitä Meksikosta voi tuoda Suomeen? Keskitymme tässä vaiheessa pk- ja mikroyritysten tuotantoon. Tuotteiden tulee sopia suomalaiseen sisustukseen. Rakennamme siitä yhdessä toimittajien kanssa kokonaisuuden.

Kankaita, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, sisustusartikkeleita, verhot, päiväpeitot, pienet esineet, lamput, yöpöydät, keittiöön uusia artikkeleita. Se saa olla uutta ja modernia.

Konseptoimme mielenkiintoista kokonaisuutta. Tässä vaiheessa valmistamme liiketoimintasuunnitelman, joka kootaan Future Store Conceptiin. Lähdemme syksyllä tutustumaan yrityksiin.

Meksikolaisessa värimaailma on samaa kuin Lapissa. Lamasta huolimatta ihmiset sisustavat ja täällä kaivataan vaihtoehtoja köyhään värimaailmaamme. Jotain uutta sinivalkoisuuden riinnale. Tämä ei ole mikään hetken idea. Asiaa on mietitty pidemmän aikaa.

Meksikossa tuotetaan varmasti paljon sellaista, josta emme tiedä. Teemme tämän markkinatutkimuksen omiin tarpeisiimme. Tähtäämme ensivaiheessa selkeään tutkimustietoon. Siellä on tosi mielenkiintoisia tuotteita ja meillä on ammattilainen, joka pystyy kokoamaan tulevaisuuskaupan sisällön. Olkoon tämä esimerkki yhdestä osastosta Future Storessa.

 1. Kokonaisuuden rakentaminen
 2. Logistiikan miettiminen
 3. Keskitymme yhteistyöhön

Olemme kiinnostuneita tuotteista, jotka mahdollistavat kokonaisen kaupan rakentamisen. Voimme tarvittaessa laajentaa tarkastelua Etelä-Amerikkaan.

 1. Hintamielikuvan rakentaminen
 2. Kuvat
 3. Tiedot
 4. Yritykset
 5. Yhteyshenkilöt
Olemme onnistuneet määrittelemään tahtotilan ja operaatio käynnistyy. Tarvitsemme henkilön, joka osaa ja löytää hienoja asioita.
 1. Tiedonhankinta verkon kautta
 2. Käynti paikan päällä toukokuussa
 3. Hankinnat suoraan tehtailta
 4. Hinnat
 5. Ostoerien suuruudet
 6. Kuljetusmaksut
 7. Pakkaukset
 8. Soveltuvuus verkkomyyntiin
 9. Mahdolliset tullimaksut
 10. Toimitusajat
 11. Hinnoittelu
 12. Kohderyhmät Suomessa


Lähetä kommentti