maanantaina, syyskuuta 10, 2012

Mammuttihirsi Oy

20120909_154317

KUVA: Helge V. Keitel, Yli-Kimminki, Finland (09.09.2012)

YLI-KIIMINKI | En koskaan tajunnut, että Oulun ja Kajaanin välimaastosta löytyisi “tiettömien taipaleitten takaa” Mammuttihirsi Oy niminen AAA-luokituksen omaava yritys, joka tuottaa hirsitaloja yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Nettisivut kertovat:

MammuttiKoti on hirrestä rakennettu aito puutalo, joka rakennetaan – vain parhaista luonnonmateriaaleista, käyttäen vahvaa kuusi- tai mäntyhirttä, eristäen puukuidulla ja tiivistäen pellavanauhalla.

MammuttiKoti on Sinulle suunniteltu, sukupolvia kestävä, jyhkeä ja avara koti. Tarjoamme elämisesi puitteiksi parhaan puurakentamisen taidon. Kodissasi on hyvä hengittää sekä terveellistä elää.

Ekologisesti vastuullista rakentamista

Materiaalituntemus, puunjalostamisen taito, ekologinen vastuu – nämä ovat Mammutin tunnusmerkkejä. Me Mammutilla suhtaudumme vastuullisesti luonnonvarojen kuluttamiseen. Meillä hirsitalon työstäminen tuottaa uutta energiaa mm. hakkeen hyötykäytön ansiosta.

MammuttiKodissa perinteisen hirsirakentamisen ammattitaito ja nykyaikainen energiatehokkuus lyövät kättä asukkaan eduksi.

Vastuullisesti ja luottavasti tulevaisuuteen – MammuttiKodissa.

Muuttovalmis MammuttiKoti vai MammuttiPaketti?

Valittavanasi on Sinulle paras toimitusvaihtoehto: helppo ja vaivaton Muuttovalmis MammuttiKoti tai laadukas MammuttiPaketti itse rakentavalle.

Tutustu toimitusvaihtoehtoihin!

Ei kommentteja: