torstaina, heinäkuuta 21, 2005

Mikä ihmeen tähtitaajamat?

Tervetuloa messiin.
Tähtitaajamat on Kouvolan seudun vetämä projekti, jonka tarkoituksena on kehittää alueen kuntia, parantaa niiden palveluita ja nostaa niiden mielenkiintoa ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa. Itse tiedän alueesta vielä tässä vaiheessa kovin vähän, mutta haluaisin kuulla lisää; ehdotuksia ja kommentteja siitä, miten Kouvolan seudun kunnista saataisiin mahdollisimman paljon irti. Mitä tarvitaan, mikä on huonoa, mitä pitäisi kehittää? Kertokaa te.

5 kommenttia:

KK-Net kirjoitti...

Hyvä määritelmä tähtitaajamat keskustelun avaamiseksi. Voisitko kertoa, miten olet tutustunut alueeseen, mistä näkökulmasta tarkastelet tähtitaajamia ja millaisia asioita itse arvostat ihanneasuinpaikkakuntaa tai yrityksen sijoituspaikkaa etsiessäsi?

HK

KK-Net kirjoitti...

Avaus on hyvä, jatkossa annamme lisää ideoita ja kehittämisnäkemyksiä.

Olli kirjoitti...

Olen tutustunut Tähtitaajamat-aiheeseen työni kautta. Vaikutan itse Oulun läänissä ja sitä kautta Kymenlaakson alue on entuudestaan suhteellisen vieras. Näin ollen katselen Tähtitaajamia ulkopuolisen ihmisen näkökulmasta, mutta erittäin kiinnostuneena. Haluisin nähdä minkälaisia ratkaisuja kuntien asukkaat, sekä toki myös muut ihmiset tekisivät, jotta aluetta saataisiin kehitettyä houkuttelevammaksi ja muuttotappio käännettyä voitoksi.

Olli kirjoitti...

Luulen, että omat asuinpaikkatoiveeni ovat yhtäläisiä monien ihmisten kanssa. Lähellä täytyy olla toimivat palvelut, asuinpaikan täytyy olla virkeä ja ympäristön kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Testailemme kommentointia