sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

Rakentaminen Espanjassa

Pentti Malinen Espanjasta

Pentti Malinen, YPMOY, Torrevieja 24.10.2007 9:47

Totta puhut veli hyvä! Asiakas on puuteollisuudellekin tuloksen tekijä ja palkan maksaja. Muutokset asiakkaiden elämässä ja ajatusmaailmassa on välttämätöntä saada päätöksentekijöiden pöydälle nopeasti, jotta raamin vierellä osataan painaa oikeita nappuloita. Olisiko koulutus- ja kehityshankkeelle tilaus?

digitalvillages 24.10.2007 11:18

Pentti Malinen, tervehdys sinne Espanjan Torreviejaan. Mieleeni tulee suorien yhteyksien rakentaminen mekaanisen metsäteollisuuden tuotteiden käyttäjiin.

Kirjoitat, "Muutokset asiakkaiden elämässä ja ajatusmaailmassa on välttämätöntä saada päätöksentekijöiden pöydälle nopeasti, jotta raamin vierellä osataan painaa oikeita nappuloita."

Onko Espanjan rakennusbuumi vielä voimissaan? Sitähän on kestänyt pitkään. Onko Amerikan kiinteistörahoituskriisi vaikuttanut sikäläisiin rakennusinvestointeihin?

En ole vielä keksinyt tälle selvää kehittämislinjaa. Kapasiteetin sovittaminen kysyntään on nyt meneillään, mutta tuo mitä sanot heikoista signaaleista, tottumusten ja tapojen muutoksesta on tärkeällä sijalla.

Kirjoittele sieltä päin juttuja. Voin käsitellä teemoja blogeissani. Voikaa hyvin. Miten pitkään olette siellä?


Lähetä kommentti