tiistaina, elokuuta 17, 2010

Viranomaistyö on vielä kesken

august9_2010 086

Kunnon poliitikko ostaa, myy, vaihtaa ja varastaa äänisaaliinsa varmistamiseksi. Hallituspuolue tekee kaikkensa valtakunnan tasolla. Valta on makeaa yhteisölle ja yksilölle. Tämän enempää en voi kommentoida: viranomaistyö on vielä kesken. Suomi on oikeusvaltio ja täällä säätiön ja yhdistyksen voi perustaa oman ja yhteisen edun ajamiseen. Minua ei vielä syytetä lahjonnan antamisesta tai vastaanottamisesta. Selitykseni epäuskoisille: en ole rikollisjärjestön jäsen, enkä pyri tälläkään kertaa eduskuntaan.

Newsweekin mukaan Suomi on maailman paras maa. Aikoinaan tutkimukset kertoivat, että olimme maailman vähiten korruptoitunut. Ulkoministeriössä asian johdosta pompitaan kumipallona kattoon.

Pääministerin kantana on, että tuomiota odottavat voivat asettua ehdolle eduskuntavaaleihin. Kelkkatehtaita tarvitaan tulevaisuudessakin ja kaikkia nuorten asuntoja ei ole vielä saatu rakennettua.

Olisiko kellään vapaana valuuttana satatuhatta euroa yleishyödylliseen tarkoitukseen? Kuka tukisi vallatonta verkkokirjoittajaa? Vastineeksi tarjoan ITE-taidetta Suomi-Soffanne yläpuolelle. Pienemmätkin sponsorirahat hyväksytään oitis. Aion hakeutua luovan kirjanpidon aikuiskoulutukseen.

Lähetä kommentti